Bestilling

Austevoll Kystferie

Fagerbakke

5397 Bekkjarvik, Norwegen

 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

telefon: 906 51 999

telefax: 55085475

 

Før 1. mars må bestillinger gjøres hos KingFishcer Reisen.

Velkommen til øyen i havstrømmene

DSCN0407

Austevoll Kystferie AS holder til i Fagerbakkevåg på nordsiden av øyen Selbjørn i Austevoll Kommune.

Vi har tilgjengelig hus, naust, kai og båter for utleie, samt at vi også arrangerer turpakker etter ønske.

Selbjørn og Fagerbakkevåg er et ypperlig utgangspunkt for fiske på sjøen ut mot havet og inn imellom holmer og skjær. Den vakre naturen på Selbjørn innbyr også til flotte turer på land og spesielt nevnes sørsiden av øyen.

Selbjørn er øyen blant havstrømene og det vil aldri bli et kjedelig øyeblikk for de som trives med hav, fisk og mye vær hele året.

Gjester hos oss har gjennom mange år gitt positive tilbakemeldinger på såvel fasilitetene Ausetvoll Kystferie tilbyr, men ikke minst den naturopplevelsen det er å besøke Selbjørn.

Safen

I våre nye båt "Safen" er det fullt mulig å ta seg ut mot havet i fint vær for å fiske på større dyp, og skulle det bli mye vær er fiskeopplevelsene like store i alle sund og mellom holmer og skjær. Alt er der og kun en 10-15 minutters båttur fra Fagerbakkevåg.

Fiske rundt Selbjørn er meget godt og man kan regne med å fange alle vanlige norske fisketyper som torsk, sei , sjøørret, hyse, lyr, lange, steinbit og i sesongen kommer både makrell og sild inn fjordene.

Selbjørn ligger kun ca 1 times reise med bil og ferje både sørover fra Bergen og nordover fra Lervik på Stord.

Vi har laget en oversikt som viser hvordan man kommer seg til Selbjørn samt oversikt over ferjeruter. 

 

Austevoll Kystferie AS leier ut følgende hus og båter til fritidsfiske :
  • "Kåken" utleiehus med 6 sengeplasser
  • "Safen" 24 fot sjøsikker åpen fiskebåt med 28 HK Yanmar dieselmotor
  • "Unnhild" 24 fot Forlands tresnekke med 10 hk Sabb diesel
  • Vi har også et lite røykeri hvor fisk kan både kald- og varmrøykes på tradisjonelt vis med en smak du garantert ikke finner noen annen plass i verden. I tillegg har vi frysere til å ta vare på fangsten.

Ønsker du en spesiell opplevelse anbefaler vi å ta krabbe på berget med lys i sene nattetimer på flo sjø, med fint vær er det svært få aktiviteter som kan måle seg med nettopp det.

Ferskvannsfiske er også mulig i eget vann som disponeres.

Vi lager gjerne skreddersydde turopplegg for deg/dere inkludert reise til/fra Selbjørn, ta kontakt så kan vi lage akkurat det arrangement du ønsker. 

Fagerbakkevåg