Bestilling

Austevoll Kystferie

Fagerbakke

5397 Bekkjarvik, Norwegen

 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

telefon: 906 51 999

telefax: 55085475

 

Før 1. mars må bestillinger gjøres hos KingFishcer Reisen.

Regler for fiske

Det er ingen avgift for fiske i saltvann i Norge. Utlendinger kan drive sportsfiske med håndholdt utstyr, men de kan ikke sette ut fast utstyr slik som garn, teiner eller line. I Norge er det ulovlig å bruke levende dyr eller fisk som agn. Sportsdykkere har ikke lov til å fange hummer.

Oppdrettsanlegg kan bli ødelagt av båter og fiskeutstyr som resulterer i at oppdrettsfisk kan rømme. Dette er ikke bare et problem for oppdrettsanleggene, men også en trussel til de naturlige og ville bestandene av fisk - spesielt laks og ørret. Fiske skal kun skje med 100 meter avstand til oppdrettsanlegg. I tillegg er det strengt forbundt med all trafikk innenfor 20 meter av oppdrettsanleggene. De samme reglene gjelder alle flytende installasjoner med fisk som ligger i sjøen.

Utlendinger har ikke lov til å selge fisken de har fisket i Norge, men kan eksportere inntil 15 kilogram fisk eller behandlet fisk (slik som fiskefilèt) samt en enkelt hel fisk i tillegg (suvinirfisk). Ferskvanns fisketyper slik som laks, ørret og char kommer ikke inn under reglen om maksimalt 15 kilogram.

Fagerbakkevåg