Bestilling

Austevoll Kystferie

Fagerbakke

5397 Bekkjarvik, Norwegen

 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

telefon: 906 51 999

telefax: 55085475

 

Før 1. mars må bestillinger gjøres hos KingFishcer Reisen.

Båter

Safen er vår hovedbåt for utleie sammen med Kåken. Båten er designet av Austevoll Kystferie AS og innredet tilpasset våre gjester. Båten er sikker i drift og meget stabil i sjøen, noe som er et viktig element for oss slik at alle våre gjester skal føle seg så trygg på sjøen som overhodet mulig. Båten er bygget for å tilfredstille krav for mindre havgående fiskebåter Den har en 28 HK Yanmar 3YM30 innenbords dieselmotor og en Trackfish 6500 kombinert kartplotter og ekkolodd. Det er god plass til 6 personer ombord.

 

Unnhild er en 23 ft tresnekke, bygget på Vorland på Sotra. Den er utstyrt med en 10 Hk Sabb med elektrisk selvstarter. Det er også et Furuno ekkolodd i båten.              

Drivstoff (diesel/bensin) og fiskeutstyr er ikke inkludert i utleie. Båtene har full tank ved overlevering. Etterfylling skal gjøres av leietaker ved behov og slik at båten har full tank ved avreise.

Drivstoff kan fylles i Bekkjarvik havn. Tresnekkene går ca 50 timer på full tank. Leietaker må være spesielt oppmerksom på risikoen ved å ferdes på sjøen, og selv ta nødvendige værforbehold.

Redningsvester er inkludert i båtleie og skal alltid benyttes ombord.

Barn under 16 år bør kun benytte båt sammen voksne.

 

 

Fagerbakkevåg